Kepplerstraat 198 A-A01 Den Haag

Omschrijving

DEZE UNIEKE, SFEERVOLLE VOLLEDIG GEMEUBILEERD STUDIO IS GELEGEN IN EEN ZEER RUSTIG, ROMANTISCH HOFJE UIT 1899, WELKE RECENT GEHEEL GERENOVEERD IS.


Ooit al in een hofjes woning willen wonen? dit is je kans in deze sfeervolle en volledig gemeubileerde begane grond woning op loopafstand van het centrum !

INDELING:
Entree van het hofje middels een afsluitbare poort in de Kepplerstraat. Op de binnenplaats van het hofje heeft u gelegenheid om uw fiets (overkapt!) te stallen. De studio is gelegen op de begane grond.

Aan de voorzijde van de studio is een woon/zitgedeelte met open keuken. Deze keuken is voorzien van een 2-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en een "retro-look" koelkast. Aan de achterzijde van de studio is een heerlijk knus slaapgedeelte gerealiseerd met was/droog combinatie. Er is een aparte badkamer met douche, zwevend toilet en een wastafel.

Doordat deze studio in een hofjeswoning uit 1899 is gelegen, is de mooie balkenconstructie zichtbaar. In combinatie met de mooie houten vloer en de goede staat van onderhoud is dit echt een pareltje in een oase van rust, op slechts 10 minuten fietsen van het centrum. Echt een uniek object op een top locatie!

BIJZONDERHEDEN:

  • Volledig gemeubileerd
  • Inschrijven niet mogelijk
  • Geschikt voor maximaal 01 persoon
  • Beschikbaar per 01 mei 2024 - 1,5 maand borg


LOCATIE:
De studio bevindt zich op korte afstand van wijkpark De Verademing en nabij de bekende winkelstraat “Weimarstraat” met zijn winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Voorts zijn er goede openbaar vervoersvoorzieningen in de vorm van de tramlijnen 2, 3, 4, 11 en 12.

Huur

Kale huur
:
€ 940,- (Exclusief G/W/L)
Servicekosten
:
€ 15,-
Meubilering
:
€ 0,-
Stoffering
:
€ 0,-
Water
:
€ 10,-
Gas light
:
€ 150,-
Kabel en internet
:
€ 10,-
Verwarming (c.v, blok)
:
€ 0,-
Overige kosten
:
€ 0,-



Totale huur
€ 1125,-

Details

Aantal kamers
:
1
Inrichting
:
Gemeubileerd
Type woning
:
Benedenwoning
Oppervlakte/m2
:
40m2
Huisdieren
:
Nee
Beschikbaar per
:
Per datum
Gedeeld
:
Nee
Muziekinstrumenten
:
Nee
Verdieping
:
0

Lokatie