Treilerweg 80 's-Gravenhage

Omschrijving

NIEUW : FRAAIE 2-KAMER WONINGEN IN DE HAVEN VAN SCHEVENINGEN PER EIND MAART 2024!


EIND MAART 2024 WORDT HET VEELZIJDIGE EN FRAAIE PROJECT DE KORBOOT OPGELEVERD OP LOOPAFSTAND VAN HET STRAND EN DE GEZELLIGE HAVEN VAN HET ALTIJD BRUISENDE SCHEVENINGEN.

 

Verdeeld over twee woonblokken worden 81 appartementen gerealiseerd. De appartementen bestaan uit diverse één-, tweekamerappartementen en "Friends" woningen variërend tussen 25 m² en 50 m²  welke volledig turn-key worden opgeleverd.

 

Zowel op de 1e, 2e, 3e en 4e etage bevinden zich de ruime en lichte 2-kamer woningen. Via de gesloten galerij en de lift (of trap) komt u in de gang van de woning welke u toegang verleent tot uw woning. Via de hal komt u binnen in de lichte woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van glasvlies behang, lichte geverfde muren en een fraaie houtkleurige PVC vloer. De open keuken is volledig ingericht met combi oven/magnetron, koelkast, elektrische kookplaat, afzuigkap en wasmachine aansluiting.

 

Via de woonkamer komt u in slaapkamer welke eveneens voorzien is van glasvlies behang, lichte geverfde muren en een PVC vloer. Uiteindelijk komt u via de slaapkamer in de luxe badkamer met douche, design radiator, wastafel en spiegelkast.

 

Het merendeel van de woningen is aan de gemeenschappelijke binnentuin gelegen, waar de bewoners van beiden complexen gebruik van kunnen maken. De inrichting van de tuin en de groene erfafscheiding met aangrenzende percelen is ontworpen in samenwerking met een landschapsarchitect. De direct omwonenden en toekomstige bewoners konden ideeën aandragen m.b.t. de inrichting, zodat de binnentuin een plek is geworden voor iedereen.

 

Op de begane grond is een gezamenlijke fietsenstalling welke voldoende ruimte biedt voor de fietsen van de bewoners (geen scooterberging) en tevens ligt er tussen de twee woonblokken op het binnenterrein een stallingsgarage voor 22 auto’s – volledig uit het zicht – geïntegreerd tussen de bebouwing en onder de groene binnentuin. Tot slot wordt het project voorzien van twee deelauto’s, om zodoende de mogelijke toename van verkeersdrukte te minimaliseren. Met de inzet van deelauto’s wordt een kleine “MobilityHub” beschikbaar gesteld voor de gehele buurt.

 

De appartementen zijn gebouwd volgens de laatste normen en zijn dus zeer duurzaam, super geïsoleerd en voorzien elektrische verwarming. De woning wordt voorzien van warm water door een eigen boiler. Daarnaast beschikt ieder appartement over een CAI-aansluiting (Ziggo) en een glasvezelaansluiting (Reggefiber) waardoor u geheel vrij bent in uw keuze van een provider.

 

Verdere bijzonderheden:

  • Huisvestingsvergunning vereist
  • Ivm nieuwbouw bezichtigen niet mogelijk (verhuur via plattegronden & prijslijst)
  • Inclusief verplichte parkeerplaats
  • Huurprijs excl. warm water, verwarming, internet, elektriciteit en water.
  • Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.
  • Gemeenschappelijke binnentuin
  • Schoonmaak van de algemene ruimtes
  • Inkomenseis  bruto inkomen van 3x de huurprijs.
  • Woning dient te worden afgenomen met parkeerplaats ad €95 p.m.
  • Borg 1,5 maand huur


Nieuwsgierig geworden of interesse gekregen na het lezen van bovenstaande informatie mal ons dan voor de plattegronden en prijslijst (verhuur via de Plattegronden en beschikbaar beeldmateriaal).

Huur

Kale huur
:
€ 960,- (Exclusief G/W/L)
Servicekosten
:
€ 45,-
Meubilering
:
€ 0,-
Stoffering
:
€ 0,-
Water
:
€ 0,-
Gas light
:
€ 0,-
Kabel en internet
:
€ 0,-
Verwarming (c.v, blok)
:
€ 0,-
Overige kosten
:
€ 0,-



Totale huur
€ 1005,-

Details

Aantal kamers
:
1
Inrichting
:
Gestoffeerd
Type woning
:
Bovenwoning
Oppervlakte/m2
:
40m2
Huisdieren
:
Nee
Beschikbaar per
:
Per datum
Gedeeld
:
Nee
Muziekinstrumenten
:
Nee
Verdieping
:
4

Lokatie