Treilerweg 72 U 's-Gravenhage

Omschrijving

TURN-KEY NIEUWBOUW LOFT WONINGEN VAN 50 m2 IN DE HAVEN VAN SCHEVENINGEN !


HALF MEI WORDEN DE LOFT WONINGEN IN HET VEELZIJDIGE EN FRAAIE PROJECT "DE KORBOOT" OPGELEVERD DAT OP LOOPAFSTAND VAN HET STRAND EN DE GEZELLIGE HAVEN VAN HET ALTIJD BRUISENDE SCHEVENINGEN LIGT.

 

 

Verdeeld over twee woonblokken worden 82 appartementen gerealiseerd. De appartementen bestaan uit één- & tweekamer appartementen, "Friends" en dus deze LOFT woningen van 50 m²  welke volledig turn-key worden opgeleverd.

 

Via de voordeur op de begane grond betreed u de lichte woon/slaapkamer met open keuken. De woon/slaapkamer is voorzien van glasvlies behang, lichte geverfde muren en een fraaie houtkleurige PVC vloer en heeft een open keuken. De volledig ingerichte keuken is uitgerust met een combi oven/magnetron, koelkast, elektrische kookplaat, afzuigkap en wasmachine aansluiting.

 

Daarnaast beschikt de woning over een luxe badkamer met toilet, inloopdouche, design radiator, wastafel en spiegelkast.

 

Op de 1e etage ligt de gemeenschappelijke binnentuin, waar de bewoners van beiden complexen gebruik van kunnen maken. De inrichting van de tuin en de groene erfafscheiding met aangrenzende percelen is ontworpen in samenwerking met een landschapsarchitect. De direct omwonenden en toekomstige bewoners konden ideeën aandragen m.b.t. de inrichting, zodat de binnentuin een plek is geworden voor iedereen.

 

Op de begane grond is een gezamenlijke fietsenstalling welke voldoende ruimte biedt voor de fietsen van de bewoners (geen scooterberging) en tevens ligt er tussen de twee woonblokken op het binnenterrein een stallingsgarage voor 22 auto’s – volledig uit het zicht – geïntegreerd tussen de bebouwing en onder de groene binnentuin. Tot slot wordt het project voorzien van twee deelauto’s, om zodoende de mogelijke toename van verkeersdrukte te minimaliseren. Met de inzet van deelauto’s wordt een kleine “MobilityHub” beschikbaar gesteld voor de gehele buurt.

De appartementen zijn gebouwd volgens de laatste normen en zijn dus zeer duurzaam, super geïsoleerd en voorzien elektrische verwarming. De woning wordt voorzien van warm water door een eigen boiler. Daarnaast beschikt ieder appartement over een CAI-aansluiting (Ziggo) en een glasvezelaansluiting (Reggefiber) waardoor u geheel vrij bent in uw keuze van een provider.

 

Verdere bijzonderheden:

  • Huisvestingsvergunning vereist
  • Geschikt voor maximaal 2 personen
  • Huurprijs excl. warm water, verwarming, internet, elektriciteit en water
  • Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond
  • Gemeenschappelijke binnentuin
  • Schoonmaak van de algemene ruimtes
  • Inkomenseis :bruto inkomen 3x de huurprijs
  • Contract voor bepaalde tijd - 24 maanden
  • Borg 1,5 maand huur


Nieuwsgierig geworden of interesse gekregen na het lezen van bovenstaande informatie mal ons dan voor de plattegronden en prijslijst (Verhuur via de Plattegronden en beschikbaar beeldmateriaal).

Huur

Kale huur
:
€ 1100,- (Exclusief G/W/L)
Servicekosten
:
€ 45,-
Meubilering
:
€ 0,-
Stoffering
:
€ 0,-
Water
:
€ 0,-
Gas light
:
€ 0,-
Kabel en internet
:
€ 0,-
Verwarming (c.v, blok)
:
€ 0,-
Overige kosten
:
€ 0,-



Totale huur
€ 1145,-

Details

Aantal kamers
:
1
Inrichting
:
Gestoffeerd
Type woning
:
Benedenwoning
Oppervlakte/m2
:
50m2
Huisdieren
:
In overleg
Beschikbaar per
:
Direct
Gedeeld
:
Nee
Muziekinstrumenten
:
Nee
Verdieping
:
1

Lokatie