Slotstraat 14 B03 Rotterdam

Omschrijving

LEUK 2-KAMER APPARTEMENT GELEGEN IN KRALINGEN, EEN VAN DE MEEST GEWILDE WIJKEN VAN ROTTERDAM MET OP STEENWORP AFSTAND VAN HET KRALINGSE BOS, WAAR VEEL RECREATIEMOGELIJKHEDEN, GROEN EN GEZELLIGHEID TE VINDEN ZIJN.


LEUK 2 KAMER APPARTEMENT GELEGEN IN KRALINGEN, EEN VAN DE MEEST GEWILDE WIJKEN VAN ROTTERDAM MET OP STEENWORP AFSTAND VAN HET KRALINGSE BOS, WAAR VEEL RECREATIEMOGELIJKHEDEN, GROEN EN GEZELLIGHEID TE VINDEN ZIJN. DE PERFECTE WONING VOOR 1 PERSOON WELKE VOORZIEN VAN  LAMINAAT, CENTRALE VERWARMING, KEUKEN EN BADKAMER.

Indeling:
Entree via een gesloten portiek via de trap naar de 3e etage komt u binnen in dit de woonkamer van hetappartement, welke is gelegen aan de voorzijde van dit pand met bijzonder veel lichtinval. De keuken is voorzien van een 4-pits kookplaat, oven, afzuigkap en voldoende kastruimte.De naastgelegen badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel, radiator, ventilatie en zwevend toilet. De ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas.

 Afmetingen:

  • Woonkamer:  2.55 m x 5,71 m  
  • Keuken: 1,70 m x 2,30 m
  • Badkamer: 1.15 m x 2.21 m 
  • Slaapkamer: 4,98 m x 3,64 m 

Locatie:
Deze leuke woning is gelegen in een rustige straat. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Verder zijn in de directe omgeving diverse gezellige winkelstraten en horecagelegenheden gelegen, zoals de Oudedijk, de Kortekade, de Lusthofstraat en de opkomende Vlietlaan. Daarnaast zijn het stadscentrum en de Erasmus Universiteit makkelijk bereikbaar op de fiets en zijn alle belangrijke uitvalswegen (A13/A16/A20) en het openbaar vervoer uitstekend toegankelijk.

 

Huur

Kale huur
:
€ 890,- (Exclusief G/W/L)
Servicekosten
:
€ 0,-
Meubilering
:
€ 0,-
Stoffering
:
€ 0,-
Water
:
€ 20,-
Gas light
:
€ 130,-
Kabel en internet
:
€ 0,-
Verwarming (c.v, blok)
:
€ 0,-
Overige kosten
:
€ 0,-



Totale huur
€ 1040,-

Details

Aantal kamers
:
1
Inrichting
:
Gestoffeerd
Type woning
:
Bovenwoning
Oppervlakte/m2
:
59m2
Huisdieren
:
Nee
Beschikbaar per
:
Per datum
Gedeeld
:
Nee
Muziekinstrumenten
:
Nee
Verdieping
:
3

Lokatie